Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1431378

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK torsdagen den 24/11-11
70 Rodrigues:

Nej vi gör ingen skitbra match,men helt klart godkänd för att vinna,och det är ju det som räknas.
I Fredags gjorde vi en kanonmatch,men torskade ändå.
Imorrn är det ett revanchsuget BIF som åker till Karlstad,tror på seger!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK torsdagen den 24/11-11

Bissett_19: "Nej vi gör ingen skitbra match,men helt klart godkänd för att vinna,och det är ju det som räknas."

Precis.
Att oja sig över att vi inte gör nån kanonmatch känns väl inte så seriöst direkt.
Det är väl tvärtom ett tecken på bra moral och bra spel att vi kan vinna trots en lite hafsig match med mkt spelvändningar och många chanser åt båda håll.
Priset vi får betala för det offensiva spelet och när vi sen möter ett lika offensivt och snabbt lag så är det klart att det blir hål i både vårt eget och i deras försvar.
Hade säkert sett tryggare och säkrare ut bakåt om vi backat hem, ställt upp och väntat på deras misstag, men roligare att vinna på det här sättet.
När femmor som tidigare kanske dominerat och avgjort nu hade en lite sämre kväll så kliver nån annan istället fram och avgör.
Är väl det som bl.a är poängen med att ha ett starkt och jämnt lag i en lång maratonserie.
Som sagt: att i det läget kritisera och gnälla över att vi spelat lite sämre än ex senast mot SAIK eller FBK känns bara magsurt och fånigt.
Särskilt när man gnällt över att vi minsann har ES sämsta backuppsättning och ändå anser att vi bara ska dänga samtliga lag med kanonspel alla dar i veckan.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK torsdagen den 24/11-11
Bissett_19: Ska vi ta poäng imorgon så krävs det uppsnäppning av ett gäng spelare. Honken, och Nordanlinan är dom som får godkänt från gårdagens match. Visst är det segrarna som räknas men jag vill se att spelet fungerar, det gör det inte nu och då slår vi inte ett FBK på bortais, så nu gäller det att kliva upp på spåret igen. Det är grymt jämnt i tabellen och det kan gå fort neråt. Tror även att TJ o spelarna vill att spelet börjar fungera igen och att det blir mer stabilt i 60 min, det är för djupa dalar i matcherna. Jag fortsätter att tjata om PP, det måste börja att fungera igen för när det gäller spelet och målgörandet i spel 5-5 finns det mycket att önska. 
Kommentera