Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1431417

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK torsdagen den 24/11-11
Gurra88: "
Litet utlåtande från kung larsson.. Mycket sanna ord, och inte svårt att lista ut att han menar tråkhockeyn som Färjestad presterade i förra matchen."
 
Haha...

Efter en viktig vinst mot Skellefteå så är det första inlägg du lyckas prestera härinne en magsur kommentar om Färjestad, och den är dessutom väldigt enögd och dåligt underbyggd. CZ måste har gjort nåt väldig allvarligt mot dig eller din familj eftersom du så maniskt och nästintill sjukligt lyckas få in honom och laget i varje inlägg du presterar.
Såvitt jag kan se kritiserar Larsson ES i allmänna ordalag och som en defensiv liga med mkt styrspel och inte den öppna hockey som han själv kanske skulle vilja se.
Att Färjestad i det läget skulle vara nåt exempel på ett defensivt lag må vara hänt i dagsläget, men det beror isf snarare på deras dåliga start och att man tvingats börja med att bygga upp laget och spelet succesivt bakifrån via lite mer defensivt och avvaktande spel, vilket de flesta lag gör när man kanske inlett sämre än väntat och spelet inte stämmer trots att man har material för att spela mer offensiv hockey.
Färjestad är i grunden ett offensivt spelande lag, frågan är om CZ har förmågan att få laget att spela den sortens hockey framöver, när den värsta krampen efter den dåliga inledning har lagt sig?
6 mål hemma mot Växjö igår kanske kan tyda på att man iaf är på rätt väg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK torsdagen den 24/11-11
Huge: varför är inte Brynäspubliken på tårna nu när det går så bra? Med det stora upptagningsområde som är runt Gävle borde det väl i alla fall vara 6000/match.
Kommentera