Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1434818

Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Som dom flesta vet så är Kamratkompaniet i bråk med Brynäsledningen och de är inte längre på matcherna. Detta har gjort att ståplats har gått från en ganska okej klack med Tifo på lördags matcher då och då och bra tryck.

När vi nu fyller 100 år så är ju ett tifo ett måste men vad jag hört från Brooklyn Tigers så kommer Ståplats aldrig ha Tifo så länge Brynäsledningen behandlar Kamratkompaniet som dom gör. Det enda sättet vi fans kan förändra denna sitaution är att Maila Brynäsledningen och berätta om våran besvikelse och att stämingen för spelare och sittplats inte blir bra. Antar att det är Catarina Carlsson eller Sven Engwall som man får ta kontakten till. Jag finslipar på mitt Mail nu iallafall och hoppas vi hjälps åt för att få tillbaka Kamratkompaniet och samma stämning som tidigare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Brynäslegenden: Detta verkar vara en långdragen historia :-)
Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Brynäslegenden: Tyvärr så är det några st i KK som bara är där för att ställa till med bekymmer, hemma såväl som borta. Om man kan få bort den klicken så tror jag nog att Brynäsledningen är villiga att inleda en dialog. Har själv vid ett par tillfällen fått stoppa och säga till medlemmar ur KK. Rensa ut bråkstakarna så kommer det att bli bra.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Brynäslegenden: Bra initiativ, klacken har verkligen blivit sämre! Om du ordnar ett bra mail så skulle du kunna kombinera det med en namninsamling, alla som skriver under står bakom mailet så att säga. Det är enklare än att alla ska skriva ett eget mail.
Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynäslegenden: Vad handlar egentligen bråket om? Mailande Hans-Göran Karlsson för två veckor sedan och frågade varför dom kunde föra en dialog med Kamratkompaniet och tillsammans hitta en lösning så att ståplats kan fortsätta skapa stämning på matcherna. 

När det ändå diskuteras publiksiffror så tror jag personligen många väljer att stanna hemma pga det är tomt och en otroligt tråkig stäming på matcherna. En högljud och aktiv klack bidrar helt klart till hela upplevelsen att gå på en hockeymatch.

Kommentera