Brynäs IF

716966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1442890

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Huge: Jag tycker situationen är lite löjeväckande. Men man får inte glömma att KK verkligen har fått fart på stämningen i LA så jag tycker att det är synd att det gått så långt som det gjort.

Att bara snoppa av dem och sätta ett öknamn på dem känns ganska respektlöst från din sida. DU har som vanligt per automatik tagit Brynäs parti utan att ha kollat fakta. Du har ju för vana att gnälla på journalister att göra detsamma så varför gör du samma sak själv?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Burken: Du sitter ju själv och fördömer KK:s agerande och kräver en dialog mellan parterna.
Enda skillnaden mellan oss båda är att jag utgår ifrån att framförallt Brynäs verkligen har försökt föra en dialog men inte fått så mkt gensvar eller vilja att kompromissa. Så här definierar nämigen KK hur en "dialog" ser ut:

"KK agerar utifån det dom tycker är rätt"

Morsning.
Bra utgångspunkt för en fruktbar dialog, eller hur?: "Här är det minsann vi i KK som agerar utifrån vad VI anser vara rätt och Brynäs har bara att rätta in sig i ledet...."

Låter inte speciellt anmärkningsvärt om föreningen i det läget agerar och väntar med att återuppta ev förhandlingar till dess att dom här KK-barnrumporna vuxit upp och tar ansvar som vuxet folk.

Och sorry: med det något bristfälliga faktaunderlag som vi har så känns det ändå som att ett öknamn i det här läget inte är så mkt farligare än när du och andra dysterkvistar ibland sätter öknamn på både spelare och massörer, trots att du/ni heller inte har nåt större faktaunderlag att basera tillmälena på.
Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Burken: KK gör otroligt mycket bra för stämningen på läktarna, tyvärr så är det en klick som förstör för dom andra :-(.
Kommentera