Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1442924

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Burken: NU är det så att vi söker inte sympatier det är inte en medlem som startat detta . Jag vill bara förklara hur det ligger till och hur mycket Brynäs verkligen arbetar imot kk , Dom gör allt för att kk inte ska vara kvar på läktaren och med våran Bojkott vill vi vissa att ståplats behöver oss för att utvecklas . nu till dina frågor ..

Nej , Fingret var den största anledningen till hans avstäning + att han har uppmuntrat folk i kk och runt kk att vissa mer visueltstöd .

som någon har skrivit tidigare så började allt för att kk viftade med sina flaggor .

Vi lever för Brynäs och många lägger flera tusen på Brynäs varje säsong och jag tror verkligen inte folk inser hur mycket tid det läggs på tifon , sånger och göra flaggor .. Mycket av pengarna till detta är från våra egna fickor pga att Brynäs publiken är ju inte specielt generösa med att skänka till tifo hinken .. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynässtockholm:När det gäller era sånger, de få ni kör så är ju flertalet pankade från andra supporterklubbar. Jag tror inte att de tar speciellt lång tid att snickra ihop. ;)

Visst lägger många ner tid och pengar på att stötta Brynäs. Det är det som jag blir lite konfunderad över. Ni lever för Brynäs säger ni. Ändå så låter ni i sammanhanget små incidenter och följder av dessa stå i vägen. Ord utan handling är bara ord. Om ni nu älskar Brynäs så mycket så kan ni inte agera som ni gör. Det motverkar hela saken. Det enda sättet att agera på är dialog. Komma till en lösning på de problem som ändå finns.

Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Brynässtockholm: Jag har absolut aldrig och kommer heller aldrig att peka finger åt bortastå.  Anledningen till att de är avstängda  är slagsmål och uppvigling och det låter vettigt.
Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynässtockholm:

Jag stöttar ert arbete till fullo! Man ska inte stå i klacken om man inte bidrar med något! Jag hade själv slagit upp gubbajäveln, det är bara patetiskt att klaga på flaggor i klack sektionen. Det va riktigt bra med tryck i Läkerolen förr.. Men nu är det bara korvätande kioskmongon, som knappt klappar händerna om brynäs skulle göra något mål.

Kommentera