Brynäs IF

713234 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1442920

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynässtockholm:  Jag har svårt att tro att endast fingerpekande skall ge upphov till avstängning. Det måste vara nånting mer.

Incidenten med den "överförfriskade gubben" låter lite konstig. Exakt vad gjorde de han hoppade på? Vad har de gjort innan?

Jag tycker att det är synd att ett par avstängningar skall på HELA KK att agera som de gör. Vilka är det ni vill stötta? Brynäs eller er själva?

Det är lite löjeväckande faktsikt. Både från ert och Brynäs håll. Sätt er för fan och ta en diskussion istället för att jaga sympatier här på HS

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Burken: NU är det så att vi söker inte sympatier det är inte en medlem som startat detta . Jag vill bara förklara hur det ligger till och hur mycket Brynäs verkligen arbetar imot kk , Dom gör allt för att kk inte ska vara kvar på läktaren och med våran Bojkott vill vi vissa att ståplats behöver oss för att utvecklas . nu till dina frågor ..

Nej , Fingret var den största anledningen till hans avstäning + att han har uppmuntrat folk i kk och runt kk att vissa mer visueltstöd .

som någon har skrivit tidigare så började allt för att kk viftade med sina flaggor .

Vi lever för Brynäs och många lägger flera tusen på Brynäs varje säsong och jag tror verkligen inte folk inser hur mycket tid det läggs på tifon , sånger och göra flaggor .. Mycket av pengarna till detta är från våra egna fickor pga att Brynäs publiken är ju inte specielt generösa med att skänka till tifo hinken .. 

Kommentera