Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1442918

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

arnio och

70 Rodrigues

Kul att ni utalerar er när ni inte har en aning vad det handlar om .. Avstäningarna är löjliga ena är för personen i frågan har pekat finger till borta stå t.ex. kan någon av er säga att ni aldrig gjort det ? ..  Bråket har KK inget med att göra förutom att dom försöker ge Brynäs ett visuelt stöd , tills en överfrisk gubbe kommer ner och tar tag i en medlem i kk och utdelar 2 knytnäv slag , Denna gubbe får en VARNING av Brynäs och inte en avstäning som han borde fått , tanke på hur lätt KK får avstäningarar utan andleningar . där har ni lite info , sluta snacka skit när ni ite har en aning vad det handlar om . 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!
Brynässtockholm: Har personligen tagit hand om individer tillhörande KK, Brynäs Ultras och vad ni nu har kallat er genom åren. Så jag tycker nog att det är du som ska lägga ner skitsnacket.
Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynässtockholm: Det känns dock väldigt tveksamt att Brynäs skulle stänga av sina egna betalande supportrar utan anledning. Sen om man tycker att anledningen inte är tillräcklig är väl en annan sak.

Kommentera

Sv: Tillsammans ska vi få tillbaka Kamratkompaniet!

Brynässtockholm:  Jag har svårt att tro att endast fingerpekande skall ge upphov till avstängning. Det måste vara nånting mer.

Incidenten med den "överförfriskade gubben" låter lite konstig. Exakt vad gjorde de han hoppade på? Vad har de gjort innan?

Jag tycker att det är synd att ett par avstängningar skall på HELA KK att agera som de gör. Vilka är det ni vill stötta? Brynäs eller er själva?

Det är lite löjeväckande faktsikt. Både från ert och Brynäs håll. Sätt er för fan och ta en diskussion istället för att jaga sympatier här på HS

Kommentera