Brynäs IF

716195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1450775

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11

Vi ligger bra till i serien det än ingen kris ännu. Klart bättre att spara pengarna tills om någon blir långtidsskadad osv..

Tänk istället efter jul när Dackell, Silfverberg, Larsson, nordquist och Honken är tillbax och juniorkedjan Molin, Lindholm och Wännström tagit för sig. Vart ska vi då stoppa in nyförvärvet? Bättre att matcha dom spelarna vi har hårt nu och låta juniorer känna på hetluften och sen lägga på arsenalet när skadorna är borta och åter sikta mot första platsen.

Dackell - Larsson - Granström

Silfverberg - Järnkrok - Johansson

Wännström - Lindholm - Molin

Lauritzen - Nordquist - Ollas

Lavander - Hansen - Rodhin

Widing

Vi har allså 5!! kedjor och en extra forward. skador kommer komma och jag tror ändå vi kommer klara oss igenom detta utan massa dyra nyförvärv. Självklart skulle man landar ett SUPERförvärv al'a Jona Andersson på två år kan det vara läge att tänka om, men en spelare bara för denna säs, nja.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11

Stende89: Brynäs ligger i samma klass som bottenlagen när det gäller mål bakåt. Det är vårt PP som har räddat oss. Nu har vi nyckelspelare borta och vi vet inte för hur länge.

Vi ligger trea i serien idag men har två, i vissa fall tre matcher mer spelade. Jag är inte lugn alls.

Kommentera

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11

Stende89: Mycket bra inlägg. Ser man mönstret vilka det är som har burit oss till den plats vi är idag och när dessa har fått chansen så är det just under JVM. Spela junisarna och ladda på inför avslutningen med fullkraft och få unga spelare laddade med nödvändig erfarenhet inför nästa säsong.

Skulle det sen visa sig att Dackell, Nordqvist eller Silfverberg blir borta långt in på vårsäsongen får man tänka om. Men just nu finnsi ingen anledning till oro.

Kommentera

Sv: Linköping HC-Brynäs IF Tisdagen 20/12-11
Stende89: det är väl en back vi skulle ha köpt om vi nu skulle värva. Vi vet ju inte vad som pågår med Jonsson
Kommentera