Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1450999

Sv: Silly season 2012/2013
Vem fan är Ted Brithen?


Det är nu spelare som Wännström och Rodhin ska visa fram fötterna, förra året fick Johan Larsson mer speltid och förtroende vid jul och idag är han en av Brynäs viktigaste spelare, året innan var det Järnkrok som finns mycket istid och förtroende efter JVM och nu är han landslagsspelare. Året innan det var det Silfverberg som fick stort förtroende krig JVM och är idag en av de bästa spelarna i ES! Wännström har redan kontrakt med NHL, ska han platsa där nästa säs, måste han börja prestera nu, Rodhin har Brynäs satsat mycket på och tror han ska bli en ES spelare, då måste han även börjra prestera och visa att han kan.. Molin är i samma ålder Larsson var förra året och har absolut kapaciteten att få ett genombrott som tidigare nämnda.

Låt Juniorerna få chansen i leadinglines och pp, antingen får dom ett genombrott som vi hoppas på, annars vet vi att dom inte håller för ES spel och då kan det vara läge för utlånging/byte med en AS klubb.


Chilla lite, låt laget få spela och visa vad dom kan, självklart är det tight i serien och en formsvacka kan sluta illa, men vi måste ändå tro på laget, istälelt för att värva spelare och bänka dom unga så ska man nu peppa igång dom nå jävulskt!  Nu är det eran tur att ta för er, nu är det eran tur att visa att ni hör hemma i laget, i och kör tuta slit! Snart är dom andar spelarna tillbax så det är nu eran tid är här!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Stende89:Varför bänka de unga? Det är de som inte presterar som skall bänkas. Widde ligger ju ganska risigt till skulle jag tro. Du kan till och med hämta upp en gnuggare från tredjelinan i P16 och få ut mer än vad man får ut av Widing.
Kommentera