Brynäs IF

714045 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1452290

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Qvarre: Ja det är ett problem och det gäller nog inte bara Brynäs utan det blir oftast så, man vill inte gå bort sig. Även om just Brynäs har tappat väldigt många matcher i 3:e

Jag tycker att bryäs hade väldigt svårt att komma genom mittzonen på ett ordnat sätt och komma in i offensiv zon med fart. De gånger vi fick tryck så berodde det mest på misstag från Modo, spelvändningar med andra ord.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11

Burken:

Att köra på spelvändningar är väl en ganska klassisk taktik när mad lirar borta. Att Brynäs skulle gå in och dominera med tanke på vilka gubbar som saknas vore väl att hoppas på för mycket.

Jag tycker att Brynäs gjorde 2 bra perioder och en mindre bra period i går. Riktigt starkt av Brynäs B-lag att plocka första 3:an sedan 2007 tycker jag :-) 

Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF onsdagen den 28/12-11
Jag tycker att Brynäs ofta ser trötta ut i tredje perioderna. Särskilt när man går ner på folk. Igår fullföljde Modos forwards på Brynäs backar under hela matchen och då är det grymt jobbigt att vara back. Och man blev tvungna att gå ner på folk när Granström fick en 10a (helvete vilken onödig utvisning).
Kommentera