Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1470152

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012

Hua vilken usel match! Inte många som får godkänt idag. Klev Lauritzen av skadad? Han spelade under 10min idag.

Någon måste plocka ner Danuel Widing på jorden. Han är en väldigt enkel spelare som har ett bra skott, skridskoåkning och fysik. Men någon teknik har han fan inte. Han måste sluta tro att han är någon stjärna och börja jobba, slita och tacklas. Widing gjorde 20+ mål två säsonger i rad när Brynäs spelade hockey i egenzon 90% av matchtiden och satsade på kontringar. Idag när Brynäs försöker vara spelförande funkar det inte med Widing.

Tycker Martin Johansson är bra idag, men sett över hela säsongen tycker jag faktiskt lite synd om Martin, Han började riktigt bra men blev sen befodrad till en roll han inte behärskar iom att sätta honom i en femma som ska vara spelande. Han klarar heller inte av det. Han är snabb på grillerna men puck ska han inte ha om det inte är 1 mot 1. Jag vill se honom i en femma med Dacke och Hansen.

Jag ber till gud att Järnkrok är tillbaka snart för oj vad fantasilöst det är när han är borta.

Ska Jesper Ollas spela PP ska han stå framför mål och inte är Järnkrok roll. Jag håller på att bli galen på honom med hans kladdande med pucken. Det måste ju vara bättre att ändra spelsättet i PP i stället för att pressa in spelare i roller dom inte klarar av.

Laurtizen måste igång till slutspelet, just nu funkar det inte alls för honom och Nordqvist. Kanske ska man spela Johan Larsson med Lauritzen och Ollas när vi har fullt lag?

Lasse Jonsson måste ha spelet klart snart, är någon back borta måste det vara Jonte Carlsson som ska spela. Han må ha färre strängar på sin lyra men han ställer inte till det i varje byte. Sen undrar jag varför man spelar Lasse med Sunkan. Sunkan är heller ingen stabil back med fel partner.

Oh vad skönt det va att spy lite.

Silfverberg gör ingen av sina bättre matcher idag, trots det är han topp 1, 2 och 3 i Brynäs idag. Han är alldeles för bra för elitserien.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-HV 71 23/2 2012
Zzz:

Angående Lauritzen så är det samma skada som höll honom borta en längre tid som gör honom påmind igen.
Kommentera