Brynäs IF

717166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1471700

Sv: Silly season 2012/2013

Som kontraktsläget ser ut nu så vill jag att dom bara förlänger med Andersén och Granström. Carlsson tror jag själv inte accepterar en roll som åttonde back, ett år till! Lauritzen tycker jag bara gnäller å gnäller, skador hit och smärtor dit, spela med smärta för fan! Han vill nog själv till KHL, får se om han kan gnälla lika mycket där. Nordquist skrev jag tidigare har tappat kreativiteten totalt, finns bättre alternativ. Dackell borde lägga skrillorna på hyllan efter den här säsongen. Den som jag kan förhandla om ska få förlängt är Rohdin, en frisk fläkt och en av dom få som faktiskt kan smälla in en tackling. Men Carlsson, Dackell, Nordquist och Lauritzen kan ersättas med bättre och rejälare spelare enligt mig.

Wännström kanske förlänger sin utlåning från S:t Louis plus att jag verkligen tror att kroken stannar. Hoppas!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013

Från DIF skulle jag gärna se en spelare som Printz i Brynäs, han har utgående kontrakt och åker dom ur så finns säkert möjligheten att värva han, kanske även om dom inte åker ut. Likaså Patrick Cehlin och Mario Kempe. Utgående kontrakt, kämpar som dårar och smäller på i stort sett allt dom åker förbi! Jobbiga att möta, härliga att ha i samma lag.

Från Timrå tycker jag absolut Sundlöv ska hänga på Elias Granath, han kan bli riktigt bra. Redan kapten i sitt lag och stor och rejäl. Utgående kontrakt. Nu har jag inte sett många Timrå matcher och jag hörde att Mihalik var väldigt osäker de första matcherna med laget, men en sån pjäs skulle inte sitta fel heller. Får han en hel försäsong och få tränas in i lagets tänk från början tror jag han skulle va nyttig i nästa års Brynäs.

Kommentera