Brynäs IF

716570 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1483970

Sv: Silly season 2012/2013

Enterfeldt verkar ju klar så det låter bra!!
Chelin är en spelare jag tjatat om hela säsongen så han får gärna komma, tror han skulle må bra av et miljöombyte.

Wännström-Järkrok-Chelin i en andra kedja?

Skrev för nån vecka sen Harju och Fleury men Harju sticker utomlands och Fleury vet faktiskt inte riktugt hur jag tänkte där ;)

Men andra spelare som jag vill se i BIF är Brodin (DIF), Lagerström (SSK) och Hillding (FBK). Gärna också Heitanen på backen samt en riktigt sniper framåt (A'la Brendl eller nån AHL spelare i Jason Krog Kaliber?).

Min känsla säger att Nordquist och Lauritzen lämnar, sen gör det mig väldigt orolig att Andersén inte förlängt sitt konrakt ännu! vill gärna ha kvar honom nästa säsong!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013

HappyX3: ska vi snacka silly season så kan jag ju bara nämna att Växjö ratat min favorit i deras lag nämligen Anders Eriksson. Han är en spelare som jobbar grymt hårt och kan användas både som forward och center. Bra spelsinne och och bra teknik (bra på straffar dessutom). Ingen stor poängmaskin men bra på allt.

Om jag var i Sundlövs uniform så hade jag i alla fall faxat

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Finns ju en tydlig spelartyp som vi behöver till nästa år om man bortser från ersättare till J.Larsson samt Silfverberg.

Vi måste ha in minst en riktigt stabil defensiv back. Och då menar jag med den pondus som Frögren tex har. Det ska vara en riktig klippa. Det ska inte vara så svårt att hitta.

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Hur fan gör jag för att få biljetter o bortaklacken i Löfbergs Lila imorgon? hört att det inte går via ticnet om man är bortasupporter? ngn som har ett snabbt o bra svar?
Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Ja både Rödin och Rensfeldt får gärna återvända!! men tror nog båda kör nått år till Over there ;/
Kommentera