Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1488714

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.
sylf: Kan hålla med när det gäller just den säsongen, då Boorken fått lite ordning på grundspelet och man ville försöka vara lite mer offensiva.
Men tidigare och generellt sett anser jag ändå Boorken stå för en i grunden defensivare hockey än vad CZ gjorde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.

Huge: Boork står liksom NZ för en defensiv hockey, graden av defensiven är svår att gradera. Boork står som jag upplevt det dock för en hockey där  puckkontroll prioriteras och han gillar inte inte slänga bort puckarna, NC å sin sida är inte alls lika noga med att vårda puckar och kör inte alls med lika inrutat anfallsspel som Boork. Boorks anfallsspel var planerat in i minsta detalj medans NC tror jag helt enkelt lätt grabbarna köra på bäst de ville. Boork gillar ju också ett fysiskt spel medans NC inte alls förespråkade det. Båda sätter defensiven i första rummet och  skillnaden ligger vid puckinnehav där Boork körde många intränade varianter, bågar och grejer medans NC mer verkade förlita sig på snabba spelvändningar och kreativa spelare (förklarar kanske varför det gick som det gick i FBK)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs Färjestad BK - Semifinalserie.
Huge: "Men tidigare och generellt sett anser jag ändå Boorken stå för en i grunden defensivare hockey än vad CZ gjorde."

Har bara en sak att säga om det: Fel!
Kommentera