Brynäs IF

714044 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1492661

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012

Nä nu tar vi ett Powerbreak.....Matchens slutsignal går och då tarvi lite reklam sedan ska det tramsas i studion ska ni se och inte visas något av glädjen på isen...Så Slutsignal och guld reklam studiotrams reklam studiotram en snabb inervju med en spelare och sedan slut på sändningstid ;)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012

Vill passa på att önska er lycka til ikväll Jag är vare sig för eller emot nåt av lagen även om Leksand och Brynäs har en historia och lite Hat / Kärlek genom åren. Har personligen aldrig avskytt Brynäs på det viset som jag gör med Mora och FBK. Anledningen till att jag vill att ni skall vinna stavas Ollas. Jag har genom åren hyllat spelare som stannat i min klubb trots anbud från ES klubbar eller Proffsklubbar utomlands. Jesper hade anbud från DIF och andra klubbar flera år innan han valde spel för Brynäs men stannade då kvar i klubben. Ollas är ett exempel på en spelare som är lojal, ger alltid 100 % i allt och visar hjärta. Jag till skillnad från massa andra leksingar bryr mig inte nämnvärt att han valde Brynäs, hade blivit mer förbannad om han valt Mora.

Ge guldet till Ollas.

Vi tar tillbaks honom när vi kommer till Es. Dvs om 2 säsonger. ^^

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå sm-final 2012
Ja, vi supportrar kan ju drömma. Men ledarstabens största uppgift måste bli att slå bort alla guldtankar ur spelarnas huvud. Fel inställning kan vända det här blixtsnabbt. En match i taget. Hårt jobb. Bla bla bla.
Kommentera