Brynäs IF

713673 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1498616

Sv: Jakob Silfverberg

Brukar inte bedöma spelare enbart efter antal gjorda mål, assist eller för den delen lag efter vem som vann skottstatistiken - så jag tycker det här var riktigt stort:

Slutet av match 7, Senators kämpar för att hålla säsongen och  mångmiljonbusinessen levande -då får en grön rookie som anslöt för bara några dagar sedan (!) så där mycket förtroende - och det var dessutom välförtjänt. Började ju nästan se ut som hans spel mot ES-motstånd mot slutet  av matchen med öppnande passningar och backar som inte orkade stoppa honom längs sargen. Trenden för hans spel under dessa två matcher pekade ju rakt upp. Synd för Ottawa - tur för oss -  att han inte kom tidigare.

Det här kommer att ge honom en rivstart i serien nästa år - att känna att han redan efter några dygn med nya lagkamrater kunde spela sitt spel när det är NHL på riktigt allvar: CRUNCH TIME / Game 7 /Fullt Madison Square Garden... Det blir inte så mycket tuffare än så - och han var enormt bra när det började gälla som mest. Vänta bara tills efter han fått en försäsong att spela ihop sig med lagkamraterna...

Dessutom, att ge honom det här förtroendet tror jag var en väldigt bra investering för Ottawa inför nästa säsong- både serie och play off.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jakob Silfverberg
62Svensson: haha dina åsikter om Silfverberg i Ottawa delas definitivt inte av Leif Boork som twittrat om hur fel det var att ta över honom men jag håller med dig.
Kommentera