Brynäs IF

713668 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1505274

Sv: Silly season 2012/2013

arnio: "...  och kanske han inte alls är intresserad av spel i Elitserien/Brynäs..."

Det där med "inte intresserad" är en aspekt man återkommande får funderingar kring, tycker jag. Verkar nämligen som om  Brynäs inte,och då ej enbart av ekonomiska skäl,   är en så attraktiv och lockande förening att gå till för mer meriterade spelare. Varför skulle vara spännande att veta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013

Clarence:Det kan vara så enkelt att Sundlöv/Brynäs intr vill delta i den lönekarusell som uppstår när uppkomlingslag som Växxjö sitter och erbjuder fantasilöner till splare.

Brynäs har en strategi som man följer till punkt och pricka. Den strategin har på några år fått upp föreningen från röda markeringar i bankboken och bort från bottenträsket i ES till en ny ekonoiskt stabil förening som kan stoltsera med att vara Svenska mästare.

Jag sitter lugn i båten :)

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Clarence: Det är av samma skäl som Timrå har svårt att locka toppspelare. Enda anledningen till att Brynäs inte varit intressant heter pengar. Föreningar som hostar upp 350 tusen/månad för en skitspelare som Fernholm är givetvis mest spännande för en hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Clarence: Betydligt mer spännande att få veta vad du bygger din minst sagt vaga teori på?
Vilka andra klubbar i Brynäs storlek har lockat till sig så mkt bättre spelare av andra skäl än ekonomiska, bara för att dom skulle vara mer attraktiva?
Känns mer som att det är tvärtom: vi är bra på att locka till oss mer meriterade spelare när konkurrensen inte stavas "pengar" utan andra saker (sociala, spelmässiga osv)
Kommentera