Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #1511062

Sv: Lockout 2012
Peja: Ja absolut, håller med dig där, det är orimligt. Men, det är ju också en sak som klubbdirektörerna i ES vill. Att dom som kommer hit SKA stanna hela säsongen å inte dra efter ett tag om ev. NHL skulle dra igång nån gång efter nyår!?
Inte helt insatt i formalian, men andemeningen har ju varit så att dom lockoutspelarna som kommer hit och lirar i ES skall stanna hela säsongen. Eller iaf fram till den 31/1. Å har inte NHL kommit igång då, då läre det inte bli nå NHL-spel den här säsongen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Självklart kan lockoutspelarna stanna hela säsongen om lockouten håller i sig hela säsongen. Men om NHL startar mitt under ES-säsongen så kan inte ES-klubbarna behålla lockoutspelarna. Ja, självklart skulle ES-klubbarna vilja göra det, men det är helt orealistiskt. Ta en spelare som Bäckström som har ett flerårskontrakt värt x miljoner dollar om året... det är liksom helt orealistiskt att han skulle spela matcher i Brynäströjan om lockouten är över och hans NHL-klubb spelar matcher igen.
Kommentera