Brynäs IF

715264 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1517203

Sv: Lockout 2012
tobhund: Tror du även att det hade varit negativt för svensk fotboll om Zlatan hade gästspelat i 10 allsvenska matcher för Malmö FF?

arnio: Haha, Bäckis har ett mycket större Brynäshjärta än många i det nuvarande Brynäslaget.

SH: Nej, självklart kommer inte Hockeyligan att vara konsekventa med korttidskontrakt. Brynäs har ju redan haft Alexander Hellström på korttidskontrakt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

Peja: Om en svensk storstjärna vid en förhandling om förlängning av sitt NHL-kontrakt hade sagt till sin NHL-klubb :

Nej, grabbar, nästa säsong är inte aktuell för mig att spela för er. Jag tänker ta ett år hemma i Sverige och visa upp mig för de svenska fansen nu när jag är som bäst. Året därefter är jag dock intresserad att komma åter till er.

Då hade vi haft ett annat läge, det hade varit att visa hjärta för sin klubb i Sverige.

Med tanke på den svenska skattelagstiftningens utformning kan det vara värt att reflektera över beskattningssituationen för den svenska NHL-spelare som nu har firat 3,5 månader semester i Sverige och som tänker stanna och spela hockey i Sverige under lockouten. Hur länge kan han vara kvar i Sverige utan att riskera att hamna i ett minst sagt besvärligt läge, och bli ansedd som fullt ut skattskyldig i Sverige?

Sexmånadersregeln, anyone?

Kan det var så att de måste dra senast om 2,5 månader...

Kommentera

Sv: Lockout 2012
Peja: Det är skumt att dom försöker skilja på korttidskontrakt och korttidskontrakt. Finns ju många spelare som hinner spela i flera ligor och divisioner under samma säsong.
Kommentera

Sv: Lockout 2012
Jag fattar inte varför så många tar upp hur illa andra lag skulle klara av att hantera lockoutspelare. Klarar Brynäs ekonomi av att låta Bäckis spela vore det tjänstefel att inte ta in han. Andra lag kan gärna få förköpa sej.
Kommentera