Brynäs IF

714924 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1517333

Sv: Lockout 2012
Västerås betalar alltså inte en krona för Berglund. Ingen lön och en sponsor betalar försäkringen. Jag som trodde att NHL-spelarna skulle ruinera Hockeysverige...

Pettisbif: Ja, fast Hockeyligan har säkert ändrat sig innan november. Loob & co kommer visserligen att kämpa hårt för att motverka att deras guldchanser minskas, men lockouten ser ju ut att bli långvarig samtidigt som allt fler NHL-stjärnor kommer att checka in i de allsvenska lagen. Loob inser att Färjestad inte riskerar att hamna i kvalserien - men att deras guldchanser kommer att minskas drastiskt om NHL-stjärnor förändrar "ligans" dynamik.

Intressanta slutord av Wennerholm:
Jag undrar hur Hockeyligan tänker just nu, när tåget håller på att gå.
De har ju sagt att de kan tänka sig att ta emot NHL-spelare om hela säsongen ställs in.
Men när vet någon det?
Förra gången hela säsongen ställdes in 2004-05 kom det slutliga beskedet först i mitten av februari och det troliga är väl att det blir någon liknande tidpunkt den här gången.
Då är grundserien nästan över här hemma och dessutom stänger transferfönstret redan den 31 januari.
Så står Hockeyligan fast vid sitt beslut, så blir det inga NHL-spelare i elitserien.
Även om hela säsongen ställs in eller inte.
Ett sorts Moment 22 på skridskor.
Undrar om någon av de klubbdirektörer som sagt nej verkligen har koll på det.
Skulle inte tro det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

Peja:

Kopitar klar för Mora IK ..

Skaplig värvning men vi får hoppas att det är brorsan som lockar annars har jag svårt och se varför han vill spela i det där skitlaget ;)

Kommentera

Sv: Lockout 2012

Peja: Man undrar ju lite över hur det gick till när beslutet togs, stämde Hockeyligan av med Allsvenskan först? Om de inte gjorde det så var det ytterst klantigt tycker jag eller var det så att Hockeyligan fick ett muntligt löfte från Allsvenskan att de skulle följa Hockeyligans beslut?

Mitt tips i dagsläget är att Hockyligan backar redan innan helgen och tillåter två lock-outade spelare per lag på korttidskontrakt. En rejäl soppa är det i alla fall och det är spännande att följa utvecklingen.

Kommentera