Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1517335

Sv: Lockout 2012

Peja: Man undrar ju lite över hur det gick till när beslutet togs, stämde Hockeyligan av med Allsvenskan först? Om de inte gjorde det så var det ytterst klantigt tycker jag eller var det så att Hockeyligan fick ett muntligt löfte från Allsvenskan att de skulle följa Hockeyligans beslut?

Mitt tips i dagsläget är att Hockyligan backar redan innan helgen och tillåter två lock-outade spelare per lag på korttidskontrakt. En rejäl soppa är det i alla fall och det är spännande att följa utvecklingen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

arnio: "Mitt tips i dagsläget är att Hockyligan backar redan innan helgen och tillåter två lock-outade spelare per lag på korttidskontrakt."

Vad är det som hänt i förhandlingsväg eller annat, som får dig att tro att man skulle backa innan helgen?

Kommentera

Sv: Lockout 2012
arnio: Varför stanna vid två spelare per lag? Ska det va, så ska det va rejält! Ingen antalsbegränsning, ingen nationsbegränsing och inga ekonomiska begränsningar. Det vore väl skoj att se arton NHL-proffs i Brynäströjan samtidigt. Lindholm, Molin, Djoos och femton till kan spela i Valbo och Tierp!
Kommentera

Sv: Lockout 2012

arnio: Jag håller helt och fullt med dig arnio! Två lock-outade spelar per lag vore en mellanväg att gå. Om det nu prompt ska finnas en gräns så säg två då.

Nåt som, i mina ögon, vore bra för Brynäs i synnerhet och ES i allmänhet vore att tillåta två lock-outade spelare PLUS spelare som gjort ett visst antal säsonger/matcher för en klubb i ES och få spela för dom. På så vis skulle Brynäs kunna plocka hem Lindbäck, Bäckis PLUS två till.

Men det är ju förstås om Sundlöv och Huge vill! ;)

Kommentera