Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1519327

Sv: Lockout 2012

Spinningswede: Ja, hade ALLA europeiska ligorna stängt för NHL-spelarna hade det varit en sak, men att Sverige (å då bara Elitserien) ska stänga spelarna som nå gråmurvlar å muttra att: Hit ska ni då inte komma å tro att ni är nåt, Pengahoror, Förstör för laget, Grusar en juniors hockeyframtid mm mm. Som vi har fått läsa oss till leda här inne... Nu framstår ju ES som en grå zon i resten av hockeyeuropa, "va fan håller dom på med" typ!

Vore jag NHL-spelare och det ringdes in till nåt landslagsspel lite längre fram i vår så skulle jag dra telefon i rövskägget å slänga på som tack för att jag fick spela i Sveriges NÄST bästa liga om jag skulle komma till Sverige och lira nu under lockouten!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: "Ja, hade ALLA europeiska ligorna stängt för NHL-spelarna hade det varit en sak,"

Märklig logik.
Så bojkotten här i ES hade varit Ok ifall övriga ligor hade stängt för NHL-spelare?

Kan inte se att övriga ligors inställning har ett skit med saken att göra, eftersom varje liga agerar utifrån sina separata förutsättningar vad gäller regelverk, ekonomi osv.

"Vore jag NHL-spelare och det ringdes in till nåt landslagsspel lite längre fram i vår så skulle jag dra telefon i rövskägget å slänga på som tack för att jag fick spela i Sveriges NÄST bästa liga om jag skulle komma till Sverige och lira nu under lockouten"

Säkert. Finns många omogna och okunniga NHL-spelare som inte har satt sig in i hur ansvariga i ES-lagen har det och vilka beslut som man anser vara bäst för ES.
Många av dessa omogna spelare tänker enbart på sitt eget bästa och skiter fullständigt i vad kunnigt och insatt folk i ES tycker.
Trots att samma kunniga och insatta personer är de som hjälpt dessa omogna individer att få en möjlighet att ens spela i NHL.
Kommentera

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: förra lockouten fanns det en Loui Eriksson som blev ner skickad till j-20 från A-laget! det gick "ganska" bra för han ändå eller vad säger ni om det? Grusar en juniors hockey framtid för han fick spela i a.laget 1 år senare så kanske man inte ska spela elit hockey och tro att man är världsbäst som 18-19-20 åring men vad vet jag är ju bara 23....
Kommentera

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Ja nu är det bara att ragga pengar och ösa på, ring Bäckis och tryck upp en tröja till honom.
Kommentera