Brynäs IF

714386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1525933

Sv: Brynäs-Skellefteå

verkar som om många härinne är sura för att LJ får kritik. Kritiken är befogad, jag tycker han är en säkerhetsrisk när han är inne på isen. Däremot kan man välja sina ord när man kritiserar. Det är en brynäsare vi pratar om, och därför tycker jag vi alla som vill kritisera honom gör det på ett respektfullt sätt. Jag har väldigt väldigt svårt att se det nu, men tänk om han växer ut till en backklippa under säsongen. Då kommer jag krypa till korset och erkänna att jag hade fel. Tror dock inte det händer...

frågan är vad TJ, GP och JL ser som ingen annan ser?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå
Zappaholic: Jag fröstår inte varför man inte lånar ut Jonsson fem matcher till något allsvensktlag istället för att spela honom i form i elitserien. Jonsson är inte dålig hela tiden, men han ställer till det för sig själv titt som tätt med solklara felbeslut. Sen är timeingen inte ens nära, han behöver speltid och ansvar och då msåte det vara ett bättre alternativ i allsvenskan i stället för att han ska yra runt i elitserien.
Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå
Zappaholic: LJ är inte så dålig som man kan tro om man läser här.  GDs betyg igår var en trea förövrigt även om det inte är något facit. Löv, Bertilsson, Berglind, Djoos har väl inte direkt hållit en högre standart vad jag kan se men de blir snabbt förlåtna för sina misstag.  LJ gör sitt bästa, vi är Svenska mästare och ligger tvåa i serien och kanske vi ska lita på vår coach. Det viktiga är att vi respekterar Brynäs spelare och väljer våra ord även när de har en dålig dag (eller många) på jobbet.
Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå

Zappaholic:

Det ledarstaben ser är att guldet inte delas ut efter 11 matcher i oktober. Brynäs har dessutom samlat så mycket poäng i ladorna att de, i nuläget, har möjlighet att ge spelare ordentligt med tid att växa in i laget.

Nyligen skadade spelare, unga spelare och andra som kanske har fått en lite trög start kan, med tålamod från ledarna, matchas så att de kan bli starkt bidragande spelare i ett kommande slutspel. De som inte växer kommer så småningom att få mindre speltid när så krävs.

Jag är grymt imponerad av Tommy J och gänget runt laget efter förra året och än har absolut ingenting hänt som fått mig att fundera i andra banor.

Go Brynäs go.

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå
Det är väl egentligen enda chansen för L.jonsson att hitta tillbaka.. Att spela i första backpar med oförtjänt mycket speltid.. Nä iin med kung Djoos
Kommentera