Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1525942

Sv: Brynäs-Skellefteå
Zappaholic: LJ är inte så dålig som man kan tro om man läser här.  GDs betyg igår var en trea förövrigt även om det inte är något facit. Löv, Bertilsson, Berglind, Djoos har väl inte direkt hållit en högre standart vad jag kan se men de blir snabbt förlåtna för sina misstag.  LJ gör sitt bästa, vi är Svenska mästare och ligger tvåa i serien och kanske vi ska lita på vår coach. Det viktiga är att vi respekterar Brynäs spelare och väljer våra ord även när de har en dålig dag (eller många) på jobbet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå
arnio: "Löv, Bertilsson, Berglind, Djoos har väl inte direkt hållit en högre standart vad jag kan se men de blir snabbt förlåtna för sina misstag."

Är du seriös?
Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå
arnio:Fast frågan är väll mer ligger vi 2:a pga LJ eller hade vi kunnat legat högre upp med någon annan back på hans position.
Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå

arnio:LJ är inte så dålig som man kan tro om man läser här.  GDs betyg igår var en trea förövrigt även om det inte är något facit. Löv, Bertilsson, Berglind, Djoos har väl inte direkt hållit en högre standart vad jag kan se men de blir snabbt förlåtna för sina misstag.

KÄÄÄÄÄÄÄ?

Bertil, Djoos och Berglind till viss del är ljusår bättre än LJ!

Hur tänkte du här?

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå
arnio:

Du sätter ord på precis det jag tänkte. Bra där!
Kommentera