Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526850

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Kan inte riktigt släppa det som diskuterades efter matchen.....

Hur kan vissa lägga fokus på L Js "bänkning" i tredje när Brynäs leder serien och vi har ett par kusiner som alla istället borde göra en digital våg för?

Men om vi nu antar att TJ & co. har fått matchningen av sina spelare helt om bakfoten, vi börjar med L J. Han skall skickas till allsvenskan för han levererar inte direkt när han kommer tillbaka efter skada.

Vem skall få lämna efter L J? Hur lång inkörstid skall näste"lågproducerande" få? Det är ju väldigt få matcher där 4 liner producerar på topp samtidigt......

Skall det alltid ligga utlåningshot över de 3-4 "sämsta" spelarna???

När jag tolkar vissa skribenters taktik att såga spelare efter ett par matcher så måste ju det betyda att vi snart har en trupp av Boorkstorlek för att täcka upp för alla utlåningar...... eller är det nåt mellan raderna som jag missat?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Tväst: Matchen, vinsten, serieledningen, Lindholm, Järnkrok, Franson, Honken osv var väl ändå i monumental majoritet bland inläggen efter matchen.

Det var max ett par stycken inlägg där Lasse nämndes, de drunknade dock totalt i alla positiva inlägg kring matchen som jag uppfattade det.

Vissa måste dock självklart plocka fram och belysa de ytters få inlägg som handlade om Lasse Jonsson.

Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Tväst:Jag vet inte vem som förde diskussionen på tal efter matchen.Men det känns som att flertalet här vill fokusera på annat än senaste matchen.

Sen blir ju vissa diskussioner en långbänk. Och diskussionen om LJ verkar vara en sån.

Han såg bra ut igår och jag hoppas att det fortsätter så... punkt liksom.

Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
Tväst: kan inte annat än hålla med. Vissa letar positiva saker när det går tungt och sen så har vi de som letar negativa saker när det går bra. Någon skrev till och med att det bästa med gårdagen var att LJ bänkades, herregud!
Inte ens när vi är regerande mästare och serieledare slutar gnället över hur TJ formerar laget från några skribenter här som tror sig veta bättre. Skrattretande!
Kommentera