Brynäs IF

713965 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528085

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Huge: Jag har läst det här forumet länge och brukar faktiskt hålla med dig rätt ofta, men när du säger att man inte kan tycka att en spelare borde få mer speltid än vad han får utan att man anser sig veta bättre än TJ tycker jag du är helt fel ute. Det jag har gjort då är att utefter de kunskaper och insikter jag har, uttryckt min åsikt (inte nödvändigtvis rätt men ändå vad jag tycker). Det är inte att anse att man vet bättre än TJ, utan det är att säga "Hallå alla brynäskompisar på det här forumet, jag tycker att Järnkrok borde få spela i stället för Huge, vad tycker ni om det?" då kan man få en intressant disskussion och få reda på vad andra "mindre vetande" personer tycker i frågan. Skulle alla bara sitta och säga "TJ vet bäst, jag har inte kunskapen som krävs för att ha en annan uppfattning" skulle det inte bli mycket till disskussioner i detta forum. Man kan ha rätt ibland utan att "veta bättre" än nån annan.

Förresten, regerande svenska mästare... det låter bra i mina öron :o)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
SiliconValle: Kul att du ofta håller med mig. Själv brukar jag också hålla med dom som har vettiga åsikter...   ;-)

Det handlar väl om två olika diskussioner, som jag ser det.
Jag inkluderar ju självfallet mig själv i skaran av dom som tror sig veta bättre än ansvariga, när jag ex hävdar att Rahm borde stå istf Honken.

Jag är mer ute efter föreetelsen att man bara gnäller och inkompetensförklarar ansvariga, utan att ha nån förståelse eller insikt i deras arbete och vilka förutsättningar dom har.
Som jag redan påpekat: låt kritikerna få jobba sida vid sida med de man kritiserar, så är jag rätt säker på att det blir annat liv i skällan.
Då skulle förmodligen den som alltid kritiserar så tvärsäkert från läktaren, istället försvara det beslut man tidigare hade kritiserat.
Kommentera