Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528774

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
Jag tycker att det var en bra match mellan två bra lag. Det var en härlig intensitet och båda lagens spelare gav 100%. Modo hade fler vassare chanser, men fick å andra sidan betydligt mer vind i seglen av domarteamet. Johanssons obegripliga hakningsutvisning var pricken över i:et.

Brynäs kedjor tappade rytmen när Lavander fick matchstraff. Jag tycker nog att Tommy Jonsson borde ha låtit Alexander Lindgren göra ES-debut. Nu gick man ner på folk ganska tidigt och orkade inte riktigt distansen ut.

För övrigt humor på hög nivå när Modospelaren blev utvisad i slutet. Samuelsson pekade på reprisbilderna, som egentligen bara bekräftade att domarna hade gjort rätt. Å andra sidan vägrade ju Samuelsson erkänna sin kneeing på Nealy, så ingen är väl förvånad...

Det är som sagt i spel 5 mot fem som det brister. Som Rossa säger gjorde en sån som Widing en riktigt usel insats. Jag tycker även att man kan förvänta sig mer av t.ex Molin. Ikväll blev Molin kraftigt överglänst av både Ollas och Johansson, och jag tycker att de bör gå före Molin, som har visat alldeles för lite när han har spelat.

Jag tycker att Honken var bästa Brynässpelare, men flertalet - kanske framförallt Ollas - förtjänar också beröm. Kul att Ollas är tillbaka på allvar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
Peja: Bra analys, Modo vinner rättvist idag. Dom hade mer fart på rören och såg klart piggare ut matchen igenom. Så här i slutet på en period med täta matcher får vi betala för avslutningen (match lördag-måndag-onsdag-fredag). Som du säger: kul match med mkt ge och ta, även såna här matcher har högt underhållningsvärde trots få mål.
Och typiskt nog avgörs det hela med ett "skitmål" efter att Honken räddat oss flera gånger i betydligt farligare lägen.
Järnkrok skulle haft ett par tvåor med sig, men domarna blundade tyvärr.
Är väl påverkade av allt filmsnack, dom är ju inte mer än människor.
Å andra sidan fick vi se en ny filmstjärna födas: Skröder.
Synd, jag gillar honom skarpt, är alltid juste samt ger och tar utan att gnälla.
Kommentera

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
Bra målskillnad, Brynäs!
Kommentera