Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528856

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
Apropå Widing....

Vad har hänt? Var är den frejdiga skridskoåkningen, aggressiviteten och framförallt viljan. Ett tecken på att allt inte står rätt till är ju att detta var en riktg Widingmatch i karaktären men han syntes inte... Trashtalk brukar vara hans signum. Nu gömmer han sig... I alla fall vad man kan se från sidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10

bradberry:

"Apropå Widing....

Vad har hänt? Var är den frejdiga skridskoåkningen, aggressiviteten och framförallt viljan. Ett tecken på att allt inte står rätt till är ju att detta var en riktg Widingmatch i karaktären men han syntes inte... Trashtalk brukar vara hans signum. Nu gömmer han sig... I alla fall vad man kan se från sidan."
 
Vet inte om jag minns rätt men spelade inte Widing en hel del med Nordan och Sebbe under försäsongen. Nordan och Widing var i vilket fall i poängtoppen då och gjorde flertalet bra matcher. Kan nog vara så att inte bara han utan hela Brynäs lider av att de kreativa kedjekamraterna finns på skadelistan..? 
 
Kommentera

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
bradberry: Nja, Widing var väl en av få som hade lite fart under rören igår, tycker jag. Fick väl jobba mkt ensam tyvärr, och då blir det svårt att göra nåt konstruktivt. Känns mest som att hans aktioner inte har nån större tanke emellanåt, bara smälla på och sen hoppas på att vi lyckas erövera pucken.

Franson ser obekväm ut i defensiven, särskilt när vi är under lite press runt vår kasse.
Verkar inte veta hur han ska använda sina kilon, står mest och duttar folk i ryggen med klubban. Beror förmodligen på ovanan med stor rink och rädsla att gå bort sig, vilket ha också gjort ett par gånger.
I övrigt mkt stabil med puck i uppspel och bra blick för spelet.
Kommer förmodligen igång ordentligt lagom till det är dags att åka hem igen.
Perfekt med en veckas uppehåll nu för batteriladdning.
Då har vi förmodligen Nordan tillbaka igen, han behövs.
Kommentera