Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528862

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10
Peja: "Tyvärr är ju Brynäs ledning angelägna om att följa den olagliga kartellens beslut, trots att det missgynnar den egna klubben. Det måste ifrågasättas på årsmötet."

HL måste ju ha betraktat värvningen av Franson som en aning moraliskt tveksam, även om man inte vill säga det eftersom det inte finns några "juridiska" felaktigheter i affären sas. Cody är en kontraktslös ickelockoutare som värvats för hela säsongen, helt Ok enligt ligans överenskommelse.
Därför tror jag heller inte att ledningen hade haft några moraliska problem med att värva Bäckis och bryta överenskommelsen på allvar sas, om det nu hade varit så oerhört skadligt och ofördelaktigt att avstå från den värvningen.

Sen finns det alltid personer på årsmötena som kommer med kritik, som det egentligen bara går att strunta i.
Upprörda fans som inte har nån insyn eller kunskap om det dom kritiserar är ju inte ovanligt direkt.
Är tämligen säker på att du och andra får en bra och förhoppningsvis godtagbar redogörelse för hur man tänkt i den här saken, om du/ni ställer er upp på årsmötet och ifrågasätter beslutet.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Brynäs IF 19/10

Oroväckande att Brynäs producerar så lite framåt. Vi har gjort mindre mål än Luleå vilket säger allt. 40% av alla mål gör vi med en man mer och klickar PP då vinner inte Brynäs. Och Thuresson... Bidrar han eller är han en belastning för Järnkrok/Lindholm? Han gör inte mycket vettigt med pucken, däremot är han stark man mot man.

Huge: Vad har Fransonvärvningen med att ifrågasätta ledningen att göra?

Kommentera