Brynäs IF

714942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532934

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC

Huss: Har ändå svårt att tro att Dennis Persson och Bertilsson hade vunnit matchen åt oss igår. Tror inte hellar att det är dom båda som kommer att få igång Lauritzen, Granström, Lavander, Widing, Nordqvist m.fl.

Brynäs har spelat drygt en tredjedel av serien och det enda som helhet har sett bra ut är målvaktsspelet. Har Honken varit felfri har Brynäs vunnit. Målskillnaden säger också en del om statusen på laget. Dags att tona ned förväntningarna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC
Jajjen: Persson och Bertil hade kanske inte vunnit matchen åt Brynäs, men de hade jämnat ut oddsen. Förutom målvaktsspelet skulle jag säga att PP-spelet ofta har varit en avgörande faktor när Brynäs har vunnit. I spel 5 mot 5 förlorar man ju oftast matcherna.
Kommentera

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC

Jajjen: Som du säger, Bertilsson hade knappast förändrat matchbilden. Honken har varit orsaken till att det inte gått käpprätt åt h-vete. Vi har två kreativa spelare i Järnkrok och Lindholm,men vad hjälper det när det inte är någon som förstår deras sett att spela? Om så Thuresson serverats 10 frilägen per match så hade han inte tillhört toppen i skytteligan.

Verkligheten har hunnit ifatt Brynäs.

Kommentera

Sv: Hockeyfesten Brynäs IF - Frölunda HC

Jajjen: Nej, det kan du ha rätt i, men det är tydligt hur tunnt försvar vi har när ordinarie backar är skadade. Det är ganska uddlöst framåt när ingen går direkt på mål. Vi skulle behöva en oöm nordamerikan som bara kör rakt på.
Ollas kämpade igår, Thuresson försökte och Järnkrok hade sina stunder men i övrigt?
Erbarmligt...

Kommentera