Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535500

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12

Peja:Det får du absolut göra, hur förklarar du åren efter guldet 99? Varför gick det som det gick, GP har ingen del i det? Varför fick han gå om han är en av landets bästa backcoacher? Varför lät man inte honom återgår till assisterande istället för att skicka iväg honom? Ser du åren efter SM-guldet som framgångsrika?

Finns många intressanta assisterande i elitserien, Klockare, Hävelid I övrigt finns det många gamla spelare med stark anknytning som jag tycker är ett smartare alternativ likt Olausson.. Hade helst av allt sett Sjödin i båset som back-up och ett större ansvar på Tommy som jag vill se lika involverad som förra året. Åter igen GP är en medelmåtta, men det var inte jag som rankade honom, det va du, och då tycker jag man ska ha lite på fötterna än ett guld och två slutspelsplatser som argument.

"Flera backar höjde sig markant under Gunnars år i AIK och jag tycker inte att man kan klaga på hans arbete i Brynäs heller. Unga killar som Berglind och Djoos har aldrig varit bättre än vad de har varit den här säsongen."


Du har fortfarande inte insett varför de höjde sig, förklara gärna varför det gick som det gick när inte Rahm stod i målet? 

Hahaha, Djoos är ju för fan 94. Inte konstigt att han aldrig varit bättre då han spelade en match förra året. Eller är du så dåligt insatt att du tror det är P. Djoos vi ser på isen? Man börjar ju fan undra

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: Du har fortfarande inte svarat på hur man kan bedöma en backcoach. Det kan ju tydligen inte göra utifrån lagets resultat eller backarnas individuella utveckling... Du har ju fortfarande inte framfört ett enda argument till varför Gunnar vore en usel backcoach. (Nej, att han misslyckades som huvudtränare är inget argument...)

Angående Djoos. Att han har gått in och spelar så lugnt och stabilt är givetvis främst hans egen förtjänst, men det vore galet att ge hans mentor i båset (Gunnar) noll credit för det...
Kommentera