Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535516

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Slajsarn: "Intressant att det "fina försvarspelet" försvann helt under de perioder som Fasth var skadad..."

Ytterligare ett i raden av dina enögda svartvita analyser. Du brukar ju som bekant såga en spelare pga ett felpass på träning i C-hallen, när du sprang däruppe...

AIK:s framgång berodde till stor del på ett bra försvarsarbete, som Peja säger. En bra offensiv grundas i framförallt en bra defensiv, där ALLA spelare deltar. Har man dessutom en bra målvakt så ökar tryggheten och det blir en positiv spinoffeffekt sas.
Att enögd påstå att AIK:s framgångar bara berodde på Fasths målvaktsspel är så urbota okunnigt och korkat att klockorna stannar.
Lika korkat som när din småländska vapendragare sitter och påstår att TJ var den ENDA anledningen till guldet.
Att vi hade en bra backuppsättning, forwards som öste in mål och en målvakt som stog på huvet a la Honken -99, det bortser sofforaklet helt ifrån.

Vet inte om man ska skratta eller gråta åt den monumentala okunskap och enögdhet som ni båda uppvisar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Huge: Djurgården hade en av elitseriens bästa målvakter förra säsongen. De åkte ur. Sen stämmer det inte att det alltid gick åt helvete utan Fasth. Markus Svensson som backade upp över ändå över 90 i räddningsprocent och fick kontrakt med Skellefteå efter säsongen. Det var inte Fasth som på egen hand förde AIK till semifinal. De hade ett bra försvarsspel över hela banan och några individuellt skickliga spelare i kedjan. Många skulle nog säga att seriens skytteligavinnare och seriens poängligavinnare också var starka indivuella kort och inte bara kolla på målvaktsspelet....
Kommentera