Brynäs IF

713686 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535549

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: Om det bara hade varit Fasth som förde AIK till semifinal, så kan ju ingen annan i AIK (typ Gozzi) ges cred. Att andra individer bidrog mer till AIK:s framgångar än vad Gunnar Persson gjorde, betyder ju inte att han inte gjorde ett bra jobb som assisterande tränare.

En assisterande tränare ges i princip aldrig credit när det går bra. Han brukar heller inte få särskilt mycket skit när det går dåligt. Hur ofta kommenteras Janne Larssons arbete här?

Det är inte så konstigt heller. Finns knappt någon här som följer Brynäs tillräckligt nära för att kunna kommentera de assisterande tränarnas insatser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Peja: hur tänker du nu, eller tänker du alls? om inte gozzi värvat fasth så hade de ju inte fått framgången. Köart han ska hyllas för den värvningen. har jag sagt att han gjorde ett dåligt jobb? Men man har T ex inte hört nått från dig om Roger Melln som borde ha bra mycket större del i det hela än Gunnar som bara var assisterande...ett försvar som var helt okej, men som räddades av elitseriens bästa målvakt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Peja:
Får man fråga vad ni tjafsar om egentligen?
Kommentera