Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535560

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: Exakt. Om inte Gozzi hade värvat Fasth, så hade han inte spelat i AIK. Därför kan man, inte ens enligt ditt ursprungliga sätt att se på saken - som dock blev korrigerat för en stund sedan - inte ens rent teoretiskt bara ge Fasth credit för AIK:s framgångar.

Alltså var det inte bara Fasth som tog AIK till semifinal. Alltså var det en förenklad sanning... Som jag och Huge sa från första början.

Och ja, ett sista påpekande i frågan där jag faktiskt går ner till din låga nivå. Du säger att du följde Brynäs när Gunnar var här senast. Jovisst, säger jag. Var du inte en pojke i 10-årsåldern som bodde typ 100 mil från Gävle senast Gunnar var här? Av någon anledning verkar det osannolikt att du följde Brynäs tillräckligt bra för att kunna bedöma den assisterande tränarens jobb och även osannolikt att du var tillräckligt analytiskt slipad för att kunna bedöma det, även om du hade följt Brynäs nära, vilket du antagligen inte gjorde...

Det vore liksom som att fråga HV71:s svar på "minitigern" om Janne Larsson gör ett bra jobb just nu. Kanske inte den första man skulle fråga, eller den vars åsikt man skulle ta mest seriöst.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12

Peja:Hahaha, men lägg ner. Så Gozzi påverkar själva spelet?? Han värvade Fasth och ska hyllas för det. Har ju inte ens lite med varann att göra. GP var en del av allt givetvis, men att använda dessa två säsongen som en måttstock på att han är en av elitseriens bästa backcoach är ju rent löjligt. Jag är uppväxt med Brynäs, och även att jag var ung i början av GP:s sejour så är jag fortfarande inte överbevisad.. Han fick ju gå, hur kunde de göra så, han är ju en av elitseriens bästa backcoach?

En dålig dag för dig Peja. Logga ut ich kom in imorgon igen

Kommentera