Brynäs IF

713668 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535571

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12

Gurra88:

stå på huvudet... för att ha idrottat själv så är du närmast otroligt blind. Jag har inte ens sagt att han är dålig eller nått, utan jag rankar han som en av dom bästa utanför NHL. Men sanningen är att utan ett bra försvar med hjälp att ha fri sikt och rensa dom returer som man släpper då är man chanslös. Eller menar du att Karln är utomjordisk.

Så du menar med fullaste allvar att det kvittar vilket försvar man har om man spelar som fasth. Ibland funderar jag på om du överhuvudtaget har idrottat för ibland svammlar du så mkt skit att du är värd ett pris på nån gala.

Ett förslag titta på vilken skillnad ett dåligt försvar och ett hyggligt försvar göra för målvakten. Sluta se allt vitt och svart

Ibland förvånas jag av den blindheten vissa människor besitter att dom inte kan se saker för vad dom är nej istället ska dom ha nån jävla romantiskt läggning till att ge kredit till en spelare,,,sen om det är Fasth som här eller Zlatan(även om han är överlägset etta i Sverige) i fotbollen så är det samma visa. Detta är en lagsport om du inte förstått det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12

Roger Ramkvist: Det är ju precis det han va, utomjordisk. Något en elitserie inte sett på väldigt länge. Jag har heller aldrig sagt att GP inte hade en del i det, klart som fan, men med en "vanlig" målvakt hade det knappast blivit slutspel. 

På tal om Zlatan, en lagsport absolut, men du tror förstås att någon annan gjort 4 mål om de fått chansen? 

Kommentera