Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535583

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
arnio:Kompetens hit och kompetens hit.. är du så rädd för att tycka saker, att ha en åsikt? Inget säger vad som är rätt och fel. Om de som har kompetens alltid gjorde rätt ja då hade vi ständigt haft fulländade lag, aldrig någon som sparkats etc. Men det faller på sin egen orimlighet. Så lägg ner det där ofantligt uttjötade och felaktiga resonemanget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: "Kompetens hit och kompetens hit.."

Exakt, det är DET saken gäller, har du inte fattat det?
Du sitter och påstår att GP är en onödig "värvning".
För att kunna göra en sån bedömning krävs det kompetens, nåt som TJ, Sundlöv och JL har, men som du totalt saknar i det här fallet.
På vilket sätt anser du dig vara mer kapabel än dessa herrar, när det gäller att bedöma ifall GP kommer att bli nyttig eller inte för laget?
Vilken kompetens har du som krävs för att bedöma det jobb som GP lägger ner på ex juniorsidan och Morgondagens Brynäsare?
Vilken kompetens har du som krävs för att bedöma hur A-lagsspelarna (både äldre och yngre backar) ser på GP och hans jobb?
Du har ju inte en susning utan sitter bara, som arnio säger, och tokgissar.

Ditt dösnack om rätt eller fel kan du lägga ner direkt, eftersom ingen såvitt jag kan se har påstått att valet av GP är ett korrekt beslut.
Det visar sig först efter den här säsongen, inte efter 2 månader med en skadskjuten backuppsättning som GP tvingats jobba med.

Och ditt korkade svar till Roger Ramkvist tar nog ändå priset.
Han säger att Zlatan ensam inte gör ett lag, inte heller en ensam Fasth eller TJ.
Varpå du svarar att han är en jante som inte kan uppskatta det Zlatan gör på plan.
Det finns 2 tänkbara förklaringar till dina virriga, obegåvade, omogna och rent ut sag korkade svar: du är antingen 8 år och har lagt till en åtta för att impa eller så är du förståndshandikappad.
Kan inte se nån annan förklaring.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: Nä jag är inte det minsta rädd för att tycka saker och ting men jag är dock försiktig att såga spelare och ledare då jag vet att det kan vända snabbt i hockey. Se själv hur det gick efter din megasågning förra säsongen, du borde kanske försöka läsa dig någonting av det.
Kommentera