Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536188

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12
Jajjen: Förvisso, men då handlar det ju mer om en normal situation där lagen knappast värvar bara för att det finns tillgängliga spelare utan för att man verkligen är i behov av förstärkningar.
Jag tror att det kommer att lösa sig på naturlig väg sas, iom att det måste komma ett beslut runt nyår.
Tror heller inte att det isf skulle vara för sent att hitta nåt bra och att det man hittar inte skulle hinna acklimatisera sig till vårt spel.
Jag menar, så länge inga lag bryter överenskommelsen så har ingen förändring i styrkeförhållandena mellan lagen heller skett.
Om man nu ska se det ur ett rättviseperspektiv sas.
Tycker ändå att vi i nuläget börjar komma till en punkt där framförallt defensiven behöver förstärkas och då kan man gott hänvisa till skador på viktiga spelare. Vi har trots allt i princip saknat 2 ordinarie backar sen serien startade, vilket gott och väl motiverar att man skrider till handling och försöker hitta nån lockoutare.
Rankar den åtgärden som mer viktig än att få hem Bäckis så fort som möjligt. Han kommer ändå förr eller senare, om säsongen nu blir avblåst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12

Huge: Rättviseperspektivet kan du nog släppa rätt omgående. Vi snackar Elitserien i ishockey, inte Björnligan.

Normal situation? Är det en sån som uppstår i samma ögonblick som Färjestad behöver en ny spelare?

Om lockouten avslutas har nåt lag gått miste om en världsspelare under del av säsongen, gått miste om x antal poäng och missar slutspel/elitseriespel. För vadå? Av rättviseskäl?

Kommentera

Sv: AIK-Brynäs IF den 20/11-12
Huge: varför ska man då värva från NHL? Då tar man bara bakvägen ännu en gång.. Du har insett att du valde fel sida från början. Men du är välkommen till oss hockeyälskare som vill se NL-stjärnor i elitserien istället för den korpserie vi för tillfället följer
Kommentera