Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536907

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12

bradberry: Håller med. Fantastiskt att vi faktiskt håller placering och avståndet till bakomvarande. För ett antal år sen hade man varit jublande glad över det här tabelläget.

Huge: Apropå "nuvarande trend". Är det inte det vi gör här - kommenterar nuvarande läge? Känns inte helt aktuellt att kommentera en match från september om vi ska försöka bedöma framtidsutsikterna.

Inte ens med förväntningar som Timrås och Rögles Supportrar skulle 10 förluster på 12 matcher kännas ok. Nu är det regerande mästarna vi snackar om.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Jajjen: Regerande mästare är ingen garanti för att allt ska gå som på räls påföljande säsong. Ett helt nytt lag med helt nya förutsättningar vad gäller det mesta.
Om man nu sitter och gnäller över nuvarande trend så innebär väl inte det per automatik att den trenden skulle vara omöjlig att ta sig ur?
Trender kommer och går, i september hade vi en bra trend med marginalerna på vår sida, nu är det tvärtom.
Mao: om man ska försöka sia om hur det kommer att sluta frampå vårkanten så måste man väl även ta med dom goda trenderna i ett försök att göra en samlad bedömning.
Förra säsongen hade vi också svackor som vi tog oss ur, så historien är väl isf ett utmärkt sätt att använda om man vill bevisa nånting i trendväg och hur dom påverkar ett lag över en säsong.
Kommentera