Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536911

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12

Huge: Tvivlar på att nån här tagit SM-guldet som en garanti för nytt SM-guld. Du har en förmåga att dra egna, och oväntade, slutsatser på det du läser.

Blir inte det lite motsägelsefullt? Vi har ett nytt lag, med nya förutsättningar men vi ska i alla fall ta lärdom av förra säsongen.

Är det inte enklare om du också inser att 10 förluster på 12 matcher omöjligt kan ses som ett gott tecken?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Jajjen: Av inläggen att döma känns det iaf som att många tar fjolårets guld som nån sorts intäkt för att vi är jättefavoriter den här säsongen och borde ligga i topp redan från start och brisa oss fram till slutspel.
Men det funkar ju som bekant inte på det viset.

Motsägelsefull?
Hur då?

Jag säger att man kan dra lärdomar av förra säsong vad gäller trender, dvs att trenderna vi hade gick att ta sig ur så varför skulle det inte gå även den här gången?

10 förluster på 12 matcher ser illa ut på papperet.
Men papperet säger som bekant inte så mkt om hur det sett ut på banan.
Allt har inte varit dåligt, det hänger mest på självförtroendet som fått sig en törn pga alla skador på framförallt backsidan. Det är där grunden ligger till det ojämna och osäkra spelet överlag.
Svårare är det inte.
Det svåra är att sia om hur lång tid det tar att hitta tillbaka till en jämnare nivå i spelet. Finns ingen patentlösning, bara hårt jobb och att man går till jobbet varje dag och tror på det man håller på med.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12

Bäckis fyllde alltså 25 igår.

På 10 matcher i KHL har han gjort 7 mål och 8 ass och har +6.

Han påstås inte vara nån sniper. Brynäs måleffektivitet ligger på 7%. Lindholm är bäst på 15%. Bäckis spelar i KHL och har 25%. Ingen sniper, my ass!

Är du vaken Karlsson?

Kommentera