Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1541051

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 6/12 - 2012
Gurra88: Har i stort inte ändrat inställning från i våras.
Just matchtempot var det jag tryckte mest på, men tyvärr så har ju Honken presterat över förväntan och dessutom varit relativt skadefri.
Trodde ärligt talat att Rahm skulle få mer istid inledningsvis och att man skulle satsa mer på att få honom i så bra skick som möjligt, med tanke på att Honken var ett osäkert kort pga sina skadeproblem.
Nu blev det lite tvärtom som man kanske tänkt sig: Honken var direkt tillbaka i en form vi inte sett på jävligt många år, kanske inte sen -99.
Inte lätt för tränarna i det läget att istället köra med Rahm, enklare att isf låta honom utvecklas i lugn och ro så att vi har nåt för framtiden.
Är nämligen fortfarande rätt säker på att han har väldigt hög kapacitet, bara han får en ordentliga försäsong och lite fler matcher i benen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 6/12 - 2012

Huge: Honken över förväntan? Honken var bra förra året också? Snarare att Rahm varit lika dålig som de flesta förutspådde. 2,5 år borta från finrummet har satt sina spår, trots din cykelfilosofi..Rahm har 88,89 nu i procent - vilket kap!

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 6/12 - 2012

Huge:Väldigt hög kapacitet? Över 90% då eller?

Glöm inte att vädra nästa gång du grejar med lösningsmedel.

Kommentera