Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1543994

Sv: A propósito de nada

Dirigo: Absolut. Men det har varit en hel del rundor med Silfverberg också.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Gurra88:

De flesta har varit överlag positiva till Silfverberg. Det som kritiserades var att media gick till sådana överdrifter i slutspelet där de fick det att låta som att han hade världens hårdaste handledsskott och att det bara är en tidsfråga innan han raderar ut alla tidigare svenska rekord i NHL. Detta är att lägga en absurt stor press på en ung spelare, men tyvärr blir detta allt vanligare i media.

Den enda gången jag kan minnas som MoDoiter har hånat honom var efter denna incident:

blogg.allehanda.se/therese/files/2011/10/d%C3%B6ende-svanen2.gif

Och där får han faktiskt skylla sig själv. Fortfarande lika pinsamt att se.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gurra88:

Finns det någon här på forumet som på allvar bryr sig om vad andra supportrar tycker om Järnkrok och Silfverberg? Hur ofta är det någon här pratar gott om Modospelare? Att hitta fel på och såga andra lags spelare ligger väl i många supportrars natur. Man ligger ju alltid sin egen förening närmast.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Strategiskt smart att stärka relationerna i närområdet tycker jag.

"Hudik Hockey har idag kommit överens med Brynäs att låna backen Adam Bergqvist, 19 år, samt forwarden Henrik Messfeldt, 19 år, båda tillhörande Brynäs J20 SuperElit. Adam och Henrik kommer till Hudiksvall och HHC i mellandagarna. Lånet sträcker sig 5 dagar t.o.m. första hemmamatchen i AllEttan onsdag den 2 januari."

Kommentera