Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1547860

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013
Gurra88: det finna mängder!
Det är tillåtet att ha en bestämd åsikt men konstigt nog är du en av dom få som blivit avstäng, varför tror du?
Eftersom ingen annan blir avstängd så måste det ju bero på något du skriver ellerhur?
Det har inget att göra med din åsikt eftersom alla andra har samma åsikter i månget och mycket ,det har å göra med att du lika mycke gillar att trycka ner andra och häckla andra lag och dess spelare när du framför din åsikt, hört talas om begreppet sandlådenivå?

Sen bara att du begrundar ditt resonemang kring Byström att han inte blir något bara för att han inte var med i JVM är störtlöjligt, då skulle vi snabbt kunna konstatera att alla som inte är med i JVM förmodligen inte blir något, även om Sverige skulle ha 10 värdsklassbackar att tillgå så kommer dom 2 som det inte fanns plats för aldrig bli något??!

Jag kan hålla med om att dom som är med i JVM är intressanta på alla sätt och vis, Men det är lika dumt att påstå att dom som är med i JVM kommer bli något som att påstå att dom som inte är med aldrig kommer bli något.

Men ja nu orkar jag inte diskutera med dig, även om denna disskution varit givande, de ska du ha credd för så ska jag gå och fixa middag!

Lycka till ikväll , må bästa lag vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013

Berka: För att salle blir provocerad att jag inte tycker som honom. Då tar han den enkla vägen. INgen annan blir avstängd , ja tjena säger jag bara.

Bygger inte min åsikt om Byström på JVM, men det gav mig mer vatten på min kvarn. En medelmåtta som förmodligen blir en stabil ES-back så småningom.

Kommentera