Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1547864

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013

spud: Förklara gärna hur jag beter mig? Fortfarande ingen som kommit med några tydliga inlägg som förtjänar avstängning.

Jag vet att jag är kritisk till spelare, för att jag kräver mycket av det spelare som väljer att dra på en Brynäströja.

Jag råkar inte vara imponerad av Byström.

Inte heller av Näslunds filosofi att bygga lag med hälften importer.. En av de anledningarna jag blev avstängd för bland annat. Bra anledning för övrigt?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013
Gurra88: "spud: Förklara gärna hur jag beter mig? Fortfarande ingen som kommit med några tydliga inlägg som förtjänar avstängning.

Jag vet att jag är kritisk till spelare, för att jag kräver mycket av det spelare som väljer att dra på en Brynäströja.

Jag råkar inte vara imponerad av Byström."

Ok.
Så du tror på fullaste allvar att du blir avstängd för att du inte är imponerad av Byström?

Rent allmänt borde du väl ha fått en motivering till din avstängning, det har alla som blir avstängda rätt till.
Salle är en mkt kompetent moderator och generellt en seriös och bra skribent, så jag har väldigt svårt att se hur din kritik mot hans jobb skulle ha nån bärighet i det här fallet.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013

Gurra88: Bara en sån sak att du sätter på dig ett illa passande martyrskap bevisar dina brister. Du kräver inte mer än någon annan av spelarna i ditt favoritlag. Du gillar bara att skrika. Du är en barnrumpa som inte kan bete dig, och om någon tycker annat skriker du högre. Din metod är välkänd på dagis, i vuxenvärlden möts den av uteslutning.

Ingen är väl road av att vi har en massa utlänningar? Men alternativet är sämre. Sen kan man ju knappast klaga Cuminsky Regher som utlänningar, de ger vår liga en stjärnglans och attraktion. Bra mycket mer än om vi skulle ha gett den platsen till Warg istället.

Så fundera på ditt sätt att uttrycka dig till alla här inne så hittar du säkert orsaken till att du blir utesluten i så många läger. Jag har själv gjort den resan och det är värt det!

Kommentera