Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1548460

Sv: A propósito de nada
Huge: Nä du har ju inga brister Huge du har gigantiska brister nog sagt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Helt rätt Tväst och Huge...Brynäs filosofi är att lotsa fram unga juniorer och komplementera med hungriga allsvenska spelare med uppåtstigande formkurva. Det gav också guld. I år räcker inte materialet till, i alla fall inte som det ser ut nu. Nu kanske Sundlöv måste agera. Alternativet är tålamod och ge spelare förtroende även i stunder av motgång. Man väljer att inte sparka på den som redan ligger utan försöker istället hålla honom under armarna. Kanske kan man på detta sätt lotsa vidare spelaren mot nya framgångar och en utvecklingskurva som pekar uppåt så småningom. Vilket gynnar laget på lång sikt. Kostnaden för detta är en topplacering och en mindre chans att försvara guldet denna säsong.

Vad är rätt? Svårt att svara på. Det är ingen social verksamhet vi pysslar med säger en del. Inget synd om välbetalda bortskämda primadonnor säger andra. Möjligen har de rätt. Till syvende och sist handlar det ändå om människor.

Skulle det vara mina barn som blev kallade för osmakliga saker på ett forum skulle jag gråta och bli ledsen. Kanske kan vara värt att fundera på, innan man skriver skit om någon.

Jag är inte bättre, jag kallar spelare för både det ena och det andra. Jag borde börja tänka efter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
foppa78: Vet inte om någon har nämnt det tidigare, men Mikko Lehtonen skulle väl inte vara fy skam med tanke på hur målskörden ser ut. Dock så ska väl laget byggas bakifrån.
Kommentera