Brynäs IF

714062 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1555438

Sv: Brynäs IF-AIK den 29/1-13

En del tycker att vi spelade bra?? Vi möter ett lag som är fullkomligt odugligt men kan trots det inte mäkta med att ta 3 pinnar. Det är inte att spela bra. 99% av skotten är totalt ofarliga och en medelmåtta som D.Larsson framstår som ett monster.

Ännu ett bottennapp, men imorgon lär rubrikerna vara. Vi gör en riktigt bra match. Haha

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK den 29/1-13
Gurra88: snälla gurra 3 i virket plus ett mål av 38 skott tillomed du bör veta att det är drygt 10% farliga skott och inte 1%. Så hade vi haft ca 0.3 farliga skott den matchen hade du haft rätt om ca 99% ofarliga skott enkel matte för en begåvad elev. :) Eller är du som vanligt bara extra gnällig?? ;)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK den 29/1-13

Gurra88: Visst möter vi ett sämre motstånd. Men om man ska ta med sig nått från matchen så är de att dom trots allt spelade bättre än på länge.

Eller tycker du att Tommy ska gå in till grabbarna och säga att dom gjorde en dålig match när dom vinner skotten med 34-14? Varför ska alla hitta nått negativt isället för att se de som är bra. Jag anser att dom gjorde en bra match idag. Dom möter ett elitserie lag så så jävla dålig är dom inte. 

Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK den 29/1-13
Från Mästare till katastrof på mindre än en säsong, hur är det möjligt, vad ska göras, vems/vilka är felet?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK den 29/1-13
ja jag har sakt att dom ska in med ny tänk i minst 15 matcher sen. men då har dom flesta sakt att bort med sundlöv. men han sa att han avgår inte själv. så byt tränare har jag sakt innan det är försent. men dom flesta har gett upp.
Kommentera