Brynäs IF

714049 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1559327

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!

tjugo8: Tror ni ska tänka igenom ert erat agerande från i höstas också. Ni liksom alla andra som blivit svenska mästare har fått hybris och slagit sig på bröstet i ett halvår innan verkligheten kom ikapp då motståndarna tränade istället för att slå sig för bröstet började spöa er. Vi gjorde det när vi vann och ni har gjort det till nu.

Sen kan man ju bara vända sig till sig själv, hur hög motivation har man som individ på jobbet fritiden eller vad man nu än gör när man uppnått ett livslångt mål? Det är inte direkt efter man uppnått sitt mål som man är som mest sugen på att gå ner i gruvan och göra de där hästpassen som behövs för att man ska vara redo för nästa slag.

Min förebild i detta är det reklambolaget som dagen efter de vann guldägget som bästa kommunikationsbyrå kallade till krismöte då de hade uppnått sitt mål. Hur skulle man då kunna gå vidare och motivera sin personal?
Nu säger jag inte att sm vinnarna ska kalla in till krismöte istället för att stå på torget och ta emot folkets hyllningar, men internt ska man absolut föra dialogen istället för att kommunicera att man inte tror det kommer bli något problem med motivationen då laget är så rutinerat, som man ofta hör.

Sen var det åtminstone i vårt fall att laget var väldigt sargat efter ett långt slutspel. Många skador och mycket rehab som störde uppladdningen, det i kombination med att man inte var menalt inställd på grovjobbet bidrog till vårt fiasko året efter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!
spud:Helt klart så har lättjan slagit rot i Brynäs. Dessvärre så saknar många förmågan att inse det.
Kommentera

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!
spud: Hm, vet du egentligen hur mycket Brynäs har tränat eller hur mycket Modo tränade efter sitt andra guld? Jag tror att detta handlar mycket om spelarförluster och skador och mindre om att inte Brynäs skulle ha tagit det för lugnt i början på säsongen. Visst, det kan ju vara så att motivationen till matcher i serielunken kan vara något lägre rent omedvetet efter ett guld men jag ser det som troligt att alla tvärsäkra påståenden om bristande motivation, mättnad, lathet är kraftigt överdrivna och Brynäs trupp har ju dessutom en hel del nya spelare som givetvis borde vara både hungriga och motiverade till att utföra stordåd.
Kommentera