Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560062

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13
Några intryck från gårdagens drabbning;

- Det var en jämn match. Det är ofta detaljer som avgör jämna matcher. Honkens svaga insats i relation till Lundströms gedigna insats var definitivt en starkt bidragande faktor till matchutgången.

- Brynäs är fortfarande för dåligt organiserade i egen zon. Till skillnad från de topplag som har vunnit stort i Läkerolen den här säsongen kunde inte Timrå utnyttja detta.

- Jacobsson tillförde tyngd och entusiasm. Nu har Brynäs två okej backpar (Jacob-Gunde, Sundqvist-Djoos) men det tredje (Löf-Styrman) räcker inte riktigt till. Särskilt inte när många forwards sviker i egen zon.

- Det skulle vara intressant att se lagstatistik över hur många pucktapp forwards har i egen zon. Min känsla är att Brynäs måste vara överlägsen etta i den statistiken. Till och med rutinerade forwards som ska vara pålitliga tvåvägsspelare har många enkla pucktapp.

- Timrå fortsätter att grisa och spela ryggsäckshockey, precis som de måste göra för att hävda sig i elitserien. Tacklingen på Enterfeldt var betydligt fulare än Lavanders uppe i Luleå, men jag förväntar mig inte att disciplinnämnden korrigerar domarnas beslut.

- Widing taggade till i någon period efter målet, men sen tog energin slut igen. Trist.
Kommentera