Brynäs IF

714046 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560049

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13
SH: "Nu blir det väl att göra om igen när Enter är borta, dags att sära på Elias och Calle kanske...?"

Jag tycker att Lindgren ska få fortsätta. Han, Järnkrok, Granis och Nordquist kan centra när Hansen och Enterfeldt är borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13
Några intryck från gårdagens drabbning;

- Det var en jämn match. Det är ofta detaljer som avgör jämna matcher. Honkens svaga insats i relation till Lundströms gedigna insats var definitivt en starkt bidragande faktor till matchutgången.

- Brynäs är fortfarande för dåligt organiserade i egen zon. Till skillnad från de topplag som har vunnit stort i Läkerolen den här säsongen kunde inte Timrå utnyttja detta.

- Jacobsson tillförde tyngd och entusiasm. Nu har Brynäs två okej backpar (Jacob-Gunde, Sundqvist-Djoos) men det tredje (Löf-Styrman) räcker inte riktigt till. Särskilt inte när många forwards sviker i egen zon.

- Det skulle vara intressant att se lagstatistik över hur många pucktapp forwards har i egen zon. Min känsla är att Brynäs måste vara överlägsen etta i den statistiken. Till och med rutinerade forwards som ska vara pålitliga tvåvägsspelare har många enkla pucktapp.

- Timrå fortsätter att grisa och spela ryggsäckshockey, precis som de måste göra för att hävda sig i elitserien. Tacklingen på Enterfeldt var betydligt fulare än Lavanders uppe i Luleå, men jag förväntar mig inte att disciplinnämnden korrigerar domarnas beslut.

- Widing taggade till i någon period efter målet, men sen tog energin slut igen. Trist.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13
Peja: Håller med. Lindgren är vårt bästa alternativ till centerpositionen just nu.
Kommentera