Brynäs IF

713741 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560750

Brynäs till KHL
Brynäs som lag ska självklart spela kvar i Elitserien, men när kontinenten rustar och kommer plocka fler och fler spelare samtidigt som fler spelare åker över till Juniorligor och AHL i nordamerika kommer brynäs har färre spelare kvar på hemmaplan. Även spelare som kanske skulle behövt nått till år i ES åker över och spelar AHL istället för ES.  

Kan inte BIF stata ett klubblag i London, Amsterdam eller paris? London Tigers typ.
Det gör att de bästa spelarna kanske inte lämnar europa för Nordamerika vilket gör att vi får dom kvar här. Och då finns BIF som en farmaklubb vilket gör att vi får se fler egna spelare på hemmaplan längre! Samt så finns det här en chans att tjäna pengar då en klubb i London troligtvis kan dra över 20.000 per match. Sen kan vi också ha ett utbyte där dom spelar i Gävle några matcher per säsong..

tanken är då att detta London lag ska gå med i KHL eller en ny Väst Europeisk liga. 

För Brynäs verkar inte vilja lämna sverige, men ändå kan det vara bra att föreningen ändå är representerad på kontinenten??

(detta är dock en bra bit in i framtiden, men kul att spekulera!) 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs till KHL
HappyX3: varför inte rikta blicken mot öst och titta på möjligheterna som finns på den asiatiska marknaden? I Japan och Sydkorea finns mycket intresse för actionfyllda sporter som hockey och det finns mycket publik/pengar att fånga upp där både i form av biljettförsäljning och tv-avtal. Sen skulle det kunna säljas dockor som ser ut som spelarna fast med lite egna kläder och kanske även olika kläder som går att byta och tvätta. Min tanke är att Brynäs går ur Elitserien och åker runt i världen med ett uppvisningslag och att ett lag stationerat i London (London-Brynäs Tigers?) deltar i KHL. Jag tycker att Brynäs ska sikta högre än Elitserien i framtiden och jag gick verkligen igång på idén om ett lag i London och jag tycker att vi kan försöka att gemensamt komma med idéer som vi kan maila in till Brynäs ledning innan årsmötet (2014?).
Kommentera

Sv: Brynäs till KHL
HappyX3: Herregud... hur mycket har du druckit ikv egentligen?
Kommentera