Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1561375

Sv: Operation Nordquist!
Carl Lejonkräk: Hur kan du förvänta dig att sikta uppåt med ett lag som i år hade åkt ur Elitserien om vi hamnat i kvalserien? Har du inte sett matcherna och förstått hur usla vi är i nuläget? Vi har ett gäng dyra spelare som inte ens hade platsats i 4:e femman i de flesta andra lag men som har bärande roller i Brynäs. Jag har svårt att begripa att någon kan tro att detta lag skall kunna nå en mittenplacering i Elitserien eller ens gå till slutspel nästa år. Sedan att du tycker jag drar saker till sin spets, normalt skulle jag hålla med dig men inte som det har sett ut de sista 15 matcherna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
Lesky: "Hur kan du förvänta dig att sikta uppåt med ett lag som i år hade åkt ur Elitserien om vi hamnat i kvalserien? "

Nu är det stor komik igen, hade vi hört hemma i kvalserien på hade vi ju hamnat där. Fast det är klart att räknar vi bara förlusterna så skulle vi ju ha hamnat där.
Sen är väl tanken med att byta ut spelare till nästa säsong att laget ska bli bättre och på så rätt försöka skrapa ihop fler poäng nästa säsong och inte rikta på Ingemansland.
Kommentera